Norsk
Gamereactor
nyheter
Rabbids: Party of Legends

Kina-eksklusive Rabbids: Party Legends får global lansering

Slippes på Nintendo Switch, Stadia, Xbox One og PS4.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har tidligere kun vært utgitt i Kina, men nå er det offisielt at Ubisoft Chengdu-utviklede Rabbids: Party Legends også blir tilgjengelig for resten av verden.

Når Rabbids plutselig bestemmer seg for å ta en tur i vaskemaskinen havner de i en helt annen tid og verden. En mytologisk verden av ødeleggelse, inspirert av den kinesiske romanen Reisen mot Vest av Whu Cheng. I dette multiplayerspillet må spillerne ta sine Rabbids gjennom tre forskjellige områder og hjem i sikkerhet. Det høres kanskje i seg selv ikke ut som en fest, men Party Legends skilter også med 50 morsomme minispill, med alt fra radiobiler til dansing.

Opp til fire spillere kan delta, enten 2v2 eller free-for-all. Det skal også være mulig å skape sine egne skreddersydde "spillister" med egne favoritter blant de 50 minispillene som tilbys, og det går også an å stille inn vanskelighetsgraden slik at spillet passer alle aldre og blir et ypperlig familietidsfordriv.

Rabbids: Party Legends ble opprinnelig utgitt i august 2021, men da kun på det kinesiske markedet. 30. juni slippes det på Nintendo Switch, PlayStation 4, Stadia og Xbox One for resten av verden.

Rabbids: Party of Legends

Relaterte tekster



Loading next content