Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance-utvikleren ekspanderer for å utvikle nytt spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er en stund siden utvikleren Warhorse Studios la siste hånd på Kingdom Come: Deliverance nå, og dermed har mange fans lurt på hva de jobber på. Akkurat det er de ikke helt klare for å avsløre ende, men det ser dog ut til at ambisjonsnivået har vokst etter spillets suksess.

I en offisiell pressemelding sendt til Gamereactor forteller de at de nå ekspanderer for å kunne utvikle deres neste spill.

De sier dog ikke annet enn at de nå holder på med å starte på prosjektet, og at de håper å kunne ekspandere til hele 180 ansatte innen utgangen av 2021, så det kan ta en stund før vi får vite noe om dette nye spillet.

Vi satser på at det er snakk om en etterfølger, men det kan forsåvidt være hva som helst.

Kingdom Come: Deliverance

Relaterte tekster

3
Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Har du ønsket å oppleve heder og ære i et autentisk 1400-tallets Europa? Vel, Kingdom Come: Deliverance er her for å gi deg nettopp det!Loading next content