Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III blir vanskeligere i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kingdom Hearts III har raskt blitt en kandidat til å være "Årets spill" for mange, men en av de vanligste klagene folk har hatt til spillet er at det er for lett. Fansen har etterspurt seriens velkjente Critical Mode i tre måneder, og i morgen får de ønsket oppfylt.

Tetsuya Nomura har nemlig tatt til Twitter for å fortelle at Kingdom Hearts III vil få en oppdatering i morgen som blant annet inkluderer en Critical Mode. Det kan også virke som om vi får noe litt annerledes denne gangen, for Nomura-san sier de har gjort noen endringer i forhold til det vi er vant til fra de andre spillene i serien. Hva håper du dette betyr?

Kingdom Hearts III

Relaterte tekster

5
Kingdom Hearts IIIScore

Kingdom Hearts III

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Juul

14 år etter at det andre kapittelet i serien kom ut, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkene. Lever det opp til hypen?Loading next content