Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III er 2019's bestselgende spill i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er allerede noen måneder inn i 2019, og vi har derfor allerede fått flere store spillutgivelser, blant annet Resident Evil 2 og The Division 2. Men hvilket spill har lagt seg i spissen som årets bestselgende tittel? Svaret vil kanskje overraske deg.

Som TechRadar skriver er det nemlig Kingdom Hearts III som leder nå i USA nå. Spillet klarte også på relativt kort tid å selge 800.000 eksemplarer i Japan alene, og har siden da vært å finne på de fleste salgslistene.

Men det er ikke i Japan at spillet har tatt førsteplassen, for det er kun i USA. Det er ganske imponerende at det ligger over spill som The Division 2.

Kingdom Hearts III

Relaterte tekster

5
Kingdom Hearts IIIScore

Kingdom Hearts III

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Juul

14 år etter at det andre kapittelet i serien kom ut, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkene. Lever det opp til hypen?Loading next content