Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III: ReMind kommer til PS4 i januar

Mens Xbox One-spillere i kjent stil må vente litt lenger på å få fortsette eventyret ifølge en ny trailer Square Enix offentliggjorde med et uhell.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med både The Game Awards og Sonys nyeste State of Play like rundt hjørnet kan du være sikker på at mange utgivere og utviklere har forberedt noen etterlengtede trailere. Det viser seg at Square Enix er et av disse, men dessverre for dem var det noen som trykket på feil knapp.

Jeg tror nemlig at noen mente å legge en ny trailer for Kingdom Hearts III: ReMind som privat på Youtube, men i stedet kom vedkommende i skade for å velge ulistet. Dermed tok det ikke lang tid før internett fikk delt traileren, så da hjalp det ikke at selskapet raskt fikk fikset feilen sin heller. Dermed vet vi nå at Kingdom Hearts III: ReMind vil lanseres på PlayStation 4 den 23. januar, mens Xbox One-spillere må vente til den 25. februar. Hva traileren viser skal jeg ikke røpe her, for den gjør det veldig klart at vi både får nye spillbare figurer, møte noen nye figurer fra andre spillserier og selvsagt se hvordan historien fortsetter

HQ
Kingdom Hearts III

Relaterte tekster

5
Kingdom Hearts IIIScore

Kingdom Hearts III

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Juul

14 år etter at det andre kapittelet i serien kom ut, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkene. Lever det opp til hypen?Loading next content