Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III: ReMind-trailer avslører lansering i vinter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix har vært ganske ærlige om at det ville kommemer innhold til Kingdom Hearts III etter hvert, og på konserten i april kunne Tetsuya Nomura bekrefte at den første vil hete ReMind og noen få gameplaydetaljer. Som forventet hadde han mer å si og vise under dagens konsert.

Mot slutten av konserten fikk vi nemlig den første traileren fra Kingdom Hearts III: ReMind, og der ble flere nye ting vist frem. Blant annet får vi se at Aqua, Riku og Roxas vil være spillbare, mens Sora får fingrene i Oathkeeper Keyblade. Vi får også noen glimt av hvilke retninger historien vil ta, men de vil jeg ikke nevne her i tilfelle enkelte ikke vil spoiles. Om du har lyst å vite mer kan du se traileren under, og merke deg at utvidelsen skal komme "i vinter".

HQ
Kingdom Hearts III

Relaterte tekster

5
Kingdom Hearts IIIScore

Kingdom Hearts III

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Juul

14 år etter at det andre kapittelet i serien kom ut, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkene. Lever det opp til hypen?Loading next content