Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts-spillene kommer endelig til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En stund var det i hovedsak PlayStation-spillere som kunne glede seg over Kingdom Hearts-spill, men etter hvert har også Nintendo- og Xbox-gjengen fått kose seg i det spinnville universet. Nå kan vi se frem til en drøss med sinte meldinger fra Square Enix også.

Det japanske selskapet har kunngjort at Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts III og Kingdom Hearts: Melody of Memory vil lanseres på PC via Epic Games Store den 30. mars. Dette kommer nok selskapet til å angre litt på når det får se hvilke modifikasjoner som blir laget etter hvert, men det er i alle fall godt nytt for de som har lengtet etter å se serien på PC.

Kingdom Hearts III

Relaterte tekster

5
Kingdom Hearts IIIScore

Kingdom Hearts III

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Juul

14 år etter at det andre kapittelet i serien kom ut, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkene. Lever det opp til hypen?Loading next content