Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kirby and the Forgotten Land

Kirby and the Forgotten Land er knapt seks gigabyte stort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en tid der TV-spill raskt har vokst til nesten latterlige filstørrelser er det godt å ha Nintendo. Deres nesten alltid veloptimaliserte spill ser vanligvis meget bra ut med masse innhold tross veldig lite behov for lagringsplass, og det kommende Kirby and the Forgotten Land følger den trenden.

Takket være den nylig oppdaterte eShop-siden vet vi nå at spillets filstørrelse er på 5,8 gigabyte. Selv om Switch har begrenset med lagringsplass, bør dette være håndterbart for de fleste uten å trenge å avinstallere altfor mye innhold.

Kirby and the Forgotten Land lanseres 25. mars eksklusivt på Switch.

HQ
Kirby and the Forgotten LandKirby and the Forgotten Land
Kirby and the Forgotten LandKirby and the Forgotten Land
Kirby and the Forgotten LandKirby and the Forgotten Land

Relaterte tekster

0
Kirby and the Forgotten LandScore

Kirby and the Forgotten Land

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Endelig har det faktisk skjedd! Kirby tar steget inn i den tredje dimensjonen. Kan dette nye perspektivet bringe noe nytt og spennende til den etablerte formelen? Eller burde Kirby holdt seg innenfor den todimensjonale rammen?Loading next content