Norsk
Gamereactor
nyheter
Kirby and the Forgotten Land

Kirby and the Forgotten Land har hatt en meget god start i Storbritannia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamesindustry.biz har avslørt de nyeste salgstallene fra Storbritannia, og det var hard kamp om førsteplassen etter en uke med store lanseringer som Ghostwire Tokyo, Tiny Tina's Wonderlands og Kirby and the Forgotten Land.

Til slutt var det dog Nintendos lille rosa krabat som klatret til topps. Og ikke nok med det så var det også snakk om den største lanseringen av et Kirby-spill i Storbritannia noensinne. Kirby and the Forgotten Land solgte hele 2,5 ganger mer i lanseringsuken enn Kirby Star Allies.

Tiny Tina's Wonderlands debuterte som nummer to på listen, mens Elden Ring, som har vært ute i over en måned, fortsatt holder seg i topp tre.

Det PC- og PS5-eksklusive Ghostwire Tokyo nådde akkurat ikke topp ti, og må nøye seg med å være det ellevte mest solgte fysiske spillet i Storbritannia forrige uke. Tango Gameworks' spill ble overgått blant andre FIFA 22 og Mario Kart 8 Deluxe. Det er likevel imponerende at det har klatret såpass høyt med tanke på at den fysiske utgaven kun er tilgjengelig til PS5.

Kirby and the Forgotten Land

Relaterte tekster

0
Kirby and the Forgotten LandScore

Kirby and the Forgotten Land

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Endelig har det faktisk skjedd! Kirby tar steget inn i den tredje dimensjonen. Kan dette nye perspektivet bringe noe nytt og spennende til den etablerte formelen? Eller burde Kirby holdt seg innenfor den todimensjonale rammen?Loading next content