Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kirby's Dream Buffet

Kirby's Dream Buffet kommer til Nintendo Switch i sommer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens vi vanligvis må vente en god stund mellom hvert Mario-, Donkey Kong-, Metroid-, Zelda-spill har Nintendo nærmest pøst ut Kirby-spill gjennom årene, og det slippes sannelig et i sommer også.

Ut av intet har Nintendo annonsert Kirby's Dream Buffet. Som du kan se i traileren er dette et konkurransepreget spill hvor du kjemper mot andre spillere på samme Switch eller på internett om å komme først til mål før det blir en siste brytekamp på en flyvende arena. Desto flere ting du spiser på vei gjennom desto raskere ruller du. Det finnes også spesielle kopierings-ferdigheter som vil kunne påvirke løpene, men vi får ikke vite akkurat hvordan i dag. Dette kan du uansett regne med å høre mye mer om snart siden Kirby's Dream Buffet lanseres på Nintendo Switch eksklusivt via eShopen en gang i sommer.

HQ
Kirby's Dream Buffet
Kirby's Dream BuffetKirby's Dream BuffetKirby's Dream Buffet

Relaterte tekster

0
Kirby's Dream BuffetScore

Kirby's Dream Buffet

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Han er rosa, rund, og inhalerer alt som kan ligne på mat i nærheten. Nei, det er ikke meg under julemiddagen det er snakk om, men Nintendos lille yndling Kirby! Han...Loading next content