Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Z1 Battle Royale

Kjempepremie i verdens første H1Z1-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Daybreak Game Companys H1Z1 er kanskje fortsatt uferdig og ligger på Steam Early Access, men det stopper ikke verdens første turnering for lag i spillet. Turneringen vil bestå av 15 lag som skal kjempe om 2,5 millioner kroner i premiepenger.

Hvert lag kan ha opptil fire spillere som alle er med samtidig, så kommunikasjon og taktikk er to viktige nøkler til suksess. Videre kan vi nevne at man kun får én sjanse, noe som betyr at lagmedlemmet er ute hvis vedkommende dør. Vinnerlaget deler 1,5 millioner kroner, mens resten fordeles ulike ned til og med femteplassen.

Du er nødt til å hevde deg på topplisten til Twin Galaxy H1Z1 for å være aktuell for deltakelse, men de fire lagene Echo Fox, Rogue Gaming, Panda Global og Denial Esports er allerede bekreftet. Sjekk ut den offisielle nettsiden for mer informasjon om turneringen som finner sted 20. april.

Hva tror du om fremtiden til H1Z1 som esportspill?

Z1 Battle Royale

Relaterte teksterLoading next content