Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gun

Kjente stemmer i GUN

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I en tid hvor intet spill tilsyneladende kan klare seg uten en god håndfull stemmetalenter, går Activisions GUN heller ikke av veien for å inkludere en god del kjente eller mindre kjente Hollywood-skuespillere. Deres western actionspill er ganske enkelt nødt til å være bakket opp med noen gode folk.

HQ

Og det blir det også. Brad Dourif, mannen du sikkert kjenner som skurk i et uttall av større eller mindre filmer, spiller presten Josiah Reed, Tom Skerritt er rebellen Caly Allison mens kult-legenden Lance Henriksen (Bishop fra Aliens) spiller en ondskapsfull kvegbaron. Dessuten er det blitt plass til Kris Kristofferson, Thomas Jane og Ron Pearlman, som igjennom de siste årene har fått en del erfaring med stemmer til diverse spill.

I sammen moment kunne Activision bekrefte at GUN også kommer til Xbox 360 og at spillet forventes på gaten i forbindelse med lanseringen av Xbox 360.

Flere nyheter og screens fra spillet finner du inn her

Gun

Relaterte tekster

GunScore

Gun

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Neversoft bytter ut Tony Hawk og skateboardet med hester og revolvere. Gun er et av tidenes beste cowboyspill!Loading next content