Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
MotoGP 07

Kjør på to hjul i MotoGP '07

Full fres i nytt motorsykkelspill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den 3. august er det klart for oss gamere å entre racerbanen igjen, men denne gangen på to hjul. I dag har vi mottatt en haug med lekre skjermiser fra kommende MotoGP '07 som lanseres til Xbox 360 og PC og disse finner du som vanlig nedenfor...

Her er mer info fra utvikleren selv:
Opplev lidenskapen, spenningen og spetakkelet ved MotoGP, verdens mest fascinerende motorsport! MotoGP'07 bringer spenningen og energien fra fansen og media til spillverdenen som aldri før.

MotoGP'07 er det femte spillet i den kritikerroste MotoGP serien og det definitive motorsykkel-racing spillet for Xbox 360 og PC. Spillet bygger på suksessen til GP'06 og fokuserer på å utvide seriens atmosfære og dybde, og fange lidenskapen, spenningen og spetakkelet i sporten, samt å gjøre hele opplevelsen til det mest forseggjorte racing-spillet på Xbox360 og PC.

MotoGP 07
MotoGP 07
MotoGP 07
MotoGP 07
MotoGP 07
MotoGP 07
MotoGP 07
MotoGP 07

Relaterte tekster

2
MotoGP 07Score

MotoGP 07

ANMELDELSE. Skrevet av Joachim Gresslien

MotoGP er igjen tilbake med en full sesong, vannvittig fart, heftige sykler og fete baner. Joachim har hoppet inn i motorsykkeldrakten!Loading next content