Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Klokken 16 på GR Live - Pokémon Let's Go Eevee

Vi tar en titt på det flunkende nye Switch-eventyret.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Let's Go Pikachu og Eevee kom ut på fredag og ga oss et gjensyn med det klassiske eventyret i Kanto-regionen, bare i 3D denne gangen og med et par ekstra funksjoner takket være Nintendo Switch, inkludert det at man kan kaste en faktisk Pokéball for å fange Pokémon.

Hvis du vil se spillet i akjson, og se hvordan vi greier oss som Pokémon-fangere, bør du ta turen til livesiden vår klokken 16:00. Kanskje vi får tak i en sjelden Pokémon?

Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 3

Gamereactors store julekalender - Luke 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 3! Hva finner vi bak denne, mon tro? Oi, se her ja, et eksemplar av Pokémon: Let's Go Eevee med Pokéball...

0
Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

NYHET. Skrevet av Bengt Lemne

Vi får ta turen tilbake til Kanto-regionen i Gamefreak sitt nye Pokémon-spill, Pokémon: Let's Go Eevee/Let's go Pikachu! Vi har lagt ut på eventyr med Eevee i sekken og...Loading next content