Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Secret of Mana: Remake

Klokken 16 på GR Live: Secret of Mana

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått 25 år siden Secret of Mana først kom ut til Super NES, men mange nevner fortsatt spillet nårdet er snakk om hva som er tidenes beste rollespill. Derfor var det mange som ble veldig spente da Square Enix annonserte at spillet var på vei til PC, PlayStation 4 og PlayStation Vita som Secret of Mana: Remake. Nå har disse nye utgavene endelig kommet, så Sophia har bestemt seg for å se hvordan dette måler seg med originalen under livestreamen vår klokken 16 i dag. Dette kan du som vanlig se på livesiden vår, så har du lyst til å se om spillet tåler tidens tann er det bare å titte innom.

Secret of Mana: Remake

Relaterte tekster

1
Secret of Mana: RemakeScore

Secret of Mana: Remake

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Det er 25 år siden Secret of Mana første ble lansert, og i den anledning har Square Enix gitt oss en ny versjon av spillet til den nye generasjonen av plattformer!

0
Vi spiller Secret of Mana: Remake

Vi spiller Secret of Mana: Remake

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er 25 år siden Secret of Mana først kom ut til Super NES, men det anses fortsatt for å være et av tidenes beste rollespill. I torsdagens utgave av GR Live satt Sophia...Loading next content