Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Lego Movie 2 Videogame

Klokken 16 på GR Live - The Lego Movie 2 Videogame

Sam drar til Legoland...vel nesten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lego Movie kom ut i 2014 og introduserte oss til den elskverdige helten Emmet, som ender opp med å redde dagen, og i år har filmen fått en oppfølger som gir oss et gjensyn med Emmet og gjengen. De må ut på nye eventyr etter at Duploene invaderer.

Det kommer kanskje ikke som verdens største overraskelse at også denne Lego-filmen har fått et spill basert på seg. Det heter naturlig nok The Lego Movie 2 Videogame og er en oppfølger til Lego Movie Videogame. Spillet kommer ut i dag, og for å feire anledningen har Sam bestemt seg for å prøve seg på spillet i dagens utgave av GR Live. Hvis du vil få med deg et par timer med Lego-moro, er det bare å ta turen til livesiden vår klokken 16:00 CET.

The Lego Movie 2 Videogame

Relaterte tekster

3
The Lego Movie 2 VideogameScore

The Lego Movie 2 Videogame

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Ayub har spilt Lego Movie 2 Videogame på Switch. Klarer spillet å måle seg med tidligere Lego-spill?Loading next content