Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wreckfest

Klokken 16 på GR Live - Wreckfest

GR Live er tilbake med et brak!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å ha tatt en uke fri forbindelse med E3, er den vanlige GR Live-sendingen vår endelig tilbake. Vi starter uka med et bra og kaster oss ut i Bugbears etterlengtede kræsjebonanza Wreckfest, som endelig har blitt sluppet løs etter fire år i Early Access.

Så vi putter David fra GR Spania bak rattet, spenner ham godt fast og peker ham i retningen av de andre bilene i dagens utgave av GR Live klokken 16:00.

Wreckfest

Relaterte tekster

5
Wreckfest 2019Score

Wreckfest 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Gjørme, bilcross, kollisjoner og rockemusikk. Daniel har tatt en tur innom alt i Wreckfest på konsoll.

1
THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

THQ Nordic har utvidet ganske aggressivt i det siste, og nå har det kjøpt opp enda flere studioer. Det finske studioet Bugbear Entertainment (FlatOut, Wreckfest) har...

1
Se oss spille Wreckfest

Se oss spille Wreckfest

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Wreckfest har endelig blitt lansert for fullt på PC, etter flere år i Early Access, hvor finske Bugbear har justert og finpusset kræsjefysikken til det ypperste....Loading next content