Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

KOI Esports låser Jigsaw ned

Laget har en siste signering å offentliggjøre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

KOI Esports har vært i ferd med å gjenoppbygge Rainbow Six: Siege, og i tråd med dette har laget nå kunngjort en ny permanent signering, en person som slutter seg til Pascal "cryn" Alouane, Tom "Deapek" Pieksma og Leon "LeonGids" Giddens.

Nærmere bestemt er det den tidligere Team Bliss -stjernen, Jack "Jigsaw" Gillies, som slutter seg til laget for å komme tilbake i form og gjenspeile konkurransenivået det pleide å konkurrere på før inneværende sesong startet og laget falt i unåde.

Ettersom det fortsatt gjenstår en siste signering av spillerstallen, en signering som har blitt varslet, kan du forvente flere kunngjøringer fra KOI Esports i løpet av de kommende dagene.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content