Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Kojima Productions takker for suksessfull lansering av Death Stranding på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Death Stranding, som ble utgitt eksklusivt til PlayStation 4 i fjor, har vært en suksessfull debut for Kojima Productions. Nå kan den suksessen bli enda større, da spillet nylig ble tilgjengelig på PC også, og det later til at spillet er ganske populært på plattformen.

Som Kojima Productions skriver via Twitter, samtidig som at de takker for suksessen, har spillet vært på toppen av Steams salgsliste siden lanseringen. I skrivende stund befinner det seg dog på tredjeplassen.

"Thank you so much!
#DeathStrandingPC has been top of the @Steam charts ever since release!"

Spillets brukeranmeldelser på plattformen er også meget positive etter 7846 anmeldelser. Spiller du Death Stranding på PC?

Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content