Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: The Devil in Me

Kom i skikkelig Halloween-stemning med The Dark Pictures: The Devil in Me i dagens livestream

Vi får en tidlig titt på Supermassive Games kommende skrekkspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går publiserte vår britiske søsterside en forhåndstitt på The Dark Pictures: The Devil in Me, den neste delen i skrekkantologiserien utviklet av Supermassive Games. Mens du kan lese våre tidlige tanker om spillet her, kan du også bli med oss for en tidlig titt på akkurat det teksten er basert på i dagens GR Live.

Fra kl. 16 som vanlig vil verten vår Rebeca dra til det H.H. Holmes-inspirerte Murder Castle for å filme en dokumentar og deretter kjempe for livet når en morder dukker opp fra skyggene. Sørg for å stikke innom vår GR Live-side for å se hvordan det går.

The Dark Pictures: The Devil in Me

Relaterte tekster

0
The Dark Pictures: The Devil in MeScore

The Dark Pictures: The Devil in Me

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Selv om halloween er over er det fortsatt mørketid en god stund til og perfekt stemning for skrekkspill. Peter har lagt pleddet godt rundt seg, skrudd av lysene og benket seg foran det siste spillet fra The Dark Pictures Anthology, The Devil In Me.Loading next content