Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Rogue

Kommer Assassin's Creed: Rogue til PS4 og Xbox One?

Stadig mer tyder på at spillet gjør hoppet over til de nyeste konsollene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Ubisoft bestemte seg for å slippe både Assassin's Creed: Unity og Assassin's Creed: Rogue den 13. november 2014 var det mange som trodde at Rogue ville komme til PlayStation 4 og Xbox One etter hvert også. Vel, nå har det gått mer enn tre år uten et ord fra det franske selskapet. De siste ukene har det dog begynt å dukke opp en del rykter om at hoppet over til de nyeste konsollene er i horisonten, og nå har vi fått en klassisk indikasjon på dette.

Det koreanske sensurorganet har nemlig satt sin dom over Assassin's Creed: Rogue til PlayStation 4 og Xbox One. Dette er det samme organet som røpet at remasterene av Bioshock, Batman, Gravity Rush og mer, så de har fått et ganske godt rykte på seg de siste årene. Dermed kan det virke som om vi faktisk får spille som Cormac på de sterkeste konsollene om noen måneder.

Er dette noe du kunne vært interessert i?

Assassin's Creed: Rogue

Relaterte tekster

7
Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Årets andre Assassin's Creed-spill putter deg i skoene til en tempelridder både til havs og på lands, men mest av alt savner vi pirathattene, øyelappene og papegøyene...Loading next content