Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island

Kommer Dead Island: Definitive Edition til PS4/X1?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes ikke noen tvil lenger, nyversjoner av spill har blitt svært vanlig og stadig annonseres det remakes av spill som ble sluppet til den forrige konsollgenerasjonen. De har gått så langt at selv spill som aldri nådde toppen av karakterskalaen pusses opp over en lav sko, og i dag har ryktene om et Dead Island: Definitive Edition dukket opp. Det skal være snakk om en remake PC, Playstation 4 og Xbox One.

Rapportene stammer fra nettbutikken Loot.co.za i Sør-Afrika, som i en periode listet opp nettopp Dead Island: Definitive Edition i databasen sin. Før oppføringen ble fjernet kunne man til og med se spillet lanseringsdato, som var satt til 15. november 2015.

Med tanke på at Dead Island 2 nylig mistet utvikleren sin, er nok dette den beste muligheten for deg på en stund, dersom du er sulteforet på Dead Island. På en annen side kan du jo i så fall spille originalspillet på nytt, da remakene sjelden byr på noe mer nytt enn oppgradert grafikk og inkluderingen av DLC-pakker.

Dead Island

Relaterte tekster

Dead IslandScore

Dead Island

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Tropisk zombieslakt i et godt actionspill med rollespillelementer og en vanedannende flerspiller. Robin Høyland har satt karakter på Dead Island...Loading next content