Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Kommer endelig Red Dead Redemption til PC?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste har nok gitt opp drømmen innen nå, men det finnes fortsatt en og annen PC-spiller som holder fingrene krysset for en versjon av storspillet Red Dead Redemption til deres foretrukne plattform.

Nå kan det imidlertid se ut som noe er i gjære, selv om det har gått nesten fire år siden lanseringen av konsollversjonen. Som rapportert av en oppmerksom bruker av Neogaf-forumet har nemlig Microsoft listet opp nettopp Red Dead Redemption i deres Windows Compatibility Center, for å klargjøre at spillet fungerer sammen med både Windows 7, 8 og 8.1. Dette til tross for at det ikke hverken finnes eller er annonsert.

Vi vet ikke helt hvordan vi skal tolke dette, men det er jo slett ikke utenkelig at Rockstar planlegger en forsinket nyutgivelse av det storslagne westerneventyret. Selv med fire år på baken er det tross alt fremdeles snakk om et skikkelig bra spill. Ett av de aller beste, vil mange si.

Red Dead Redemption

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...Loading next content