Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kona II: Brume

Kona II: Brume byr på mer overlevelse i den kanadiske ødemarken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Indiespillet Kona fra 2017 bød på en interessant sjangermiks. Den vanligvis så avslappende utforskningen som kjennetegner spill som for eksempel Firewatch og Gone Home ble supplert med overlevelsesmekanikker der man måtte prøve å komme seg gjennom en uvennlig og snødekt kanadisk skog.

Nå har utvikleren Parabole annonsert en oppfølger kalt Kona II: Brume. På spillets Steam-side kan man lese følgende beskrivelse:

"Nordre Québec i 1970. Den uvanlige tåken Brume frakobler den avsides gruvelandsbyen fra dens rolige virkelighet og forstyrrer den naturlige balansen. Hvor kommer tåken fra?

Gå atter en gang inn i rollen som detektiven Carl Faubert, og gå nå dypere inn i de surrealistiske mysteriene til Kona.

Opplev ferden gjennom de snøkledde landskapene i nordre Canada og oppdag at du ikke er helt alene. Finn andre strandede personer - både de som er offer for og overlevende etter et kraftig snøskred - og avslør den mørke sannheten Brume skjuler."

Vi får vite mer om spillet på Gamescom neste måned, hvor en lanseringsdato sannsynligvis også offentliggjøres.

HQ
Kona II: Brume

Relaterte teksterLoading next content