Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Konkurransedyktige Rainbow Six: Siege kommer til Manchester i mai

og hjem til Montreal i november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under Six Invitational 2024-finalen som ble avholdt i går, la Ubisoft frem noen av planene for 2024- og 2025-sesongene av Rainbow Six: Siege esports. Den franske utgiveren avslørte flere steder for viktige turneringer i kalenderen, og det bekrefter at esporten kommer til å konkurrere over hele verden i årene som kommer.

I 2024-sesongen kan vi se frem til at årets første major arrangeres i Manchester, før den andre majoren tar spillet hjem til Montreal (der utviklingsstudioet holder til). I 2025 vil Six Invitational også bli arrangert et sted i USA.

I likhet med 2025-sesongen er det ennå ikke avslørt hvor majoren skal spilles, men 2026 Six Invitational kommer på sett og vis også hjem, ettersom den skal arrangeres et sted i Frankrike.

Ingen eksakt informasjon om spillesteder eller datoer er offentliggjort ennå, men det er likevel mye å glede seg til, særlig for europeiske fans.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content