Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Konsoll-Crysis blir nedlastingstittel

De første detaljene om spillet er klare

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bekreftelsen på at en konsollversjon av det første Crysis-spillet er på vei kom sist fredag, og over helgen har Electronic Arts og Crytek også utstedt en offisiell uttalelse:

- Vi er ekstremt stolte over hva vi har fått til med Crysis. Vårt mål var å skape en ny generasjon av FPS-spill, som endte opp med å bli en milepæl når det gjelder spillkvalitet, og som nå fire år senere fortsatt er det for mange spillere. Ved å overføre enspillerkampanjen til konsollene føler vi at vi igjen setter en ny kvalitetsstandard for nedlastingssjangeren, forklarer Crytek-sjef Cevat Yerli.

Ellers har EA og Crykek avslørt følgende om konsollversjonen:

• Inneholder hele den originale kampanjen fra PC-spillet.
• Slippes kun som nedlastbar tittel.
• Redesignet og tilpasset for konsoll.
• Benytter seg av Cryengine 3.
• Forbedrede lysefekter og en rekke andre visuelle forbedringer.
• Nanodrakt-styring optimalisert for håndkontroller.
• Forbedret kampopplevelse.
• Full støtte for stereoskopisk 3D.
• Slippes til PSN og Xbox Live.

Noen offisiell pris er ikke blitt fastsatt ennå, men ryktene vil ha det til at den blir på ca. 100 kr (1200 MS-poeng). Utgivelsesdatoen blir trolig mellom 11. og 15. oktober.

Crysis
CrysisCrysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...Loading next content