Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Konsoll-Crysis får dato

Spillet slippes om en drøy uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da konsollversjonen av det originale Crysis-spillet ble annonsert i starten av måneden kom det som en ekstra bonus at spillet skulle slippes allerede i oktober. Nå har en fastsatt dato for spillet blitt annonsert, og den gjenstående ventetiden er ikke mer enn en drøy uke.

Som meldt av MCV har nemlig Electronic Arts bekreftet den 4. oktober som utgivelsesdato for både Playstation 3- og Xbox 360-versjonen av Crysis.

Konsollversjonene blir som kjent kun tilgjengelige som nedlastingsspill, og kan kjøpes via Plystation Network eller Xbox Live. Prisen blir henholdsvis £15,99 (ca. 150 kr) og 1600 Microsoft-poeng.

Ellers kunne Electronic Arts og Crytek bekrefte at spillet vil kjøre på den nye CryEngine 3-spillmotoren, og benytte seg av kontrollsystemet som ble introdusert i Crysis 2.

I forbindelse med annonseringen har et knippe nye skjermbilder blitt sluppet løs, for anledningen hentet fra konsollversjonen av spillet:

Crysis
CrysisCrysis
Crysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...Loading next content