Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Krafton kunngjør PUBG EMEA Championship

Denne turneringen vil se de beste lagene fra hele Europa, Midtøsten og Afrika konkurrere om en andel av en premiepott på $100 000.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Krafton har løftet gardinen på en helt ny turnering som vil bli med i den konkurrerende PUBG: Battlegrounds-kretsen. Kjent som PUBG EMEA Championship, vil denne hendelsen være for lag som konkurrerer i Europa, Midtøsten og Afrika-regionene, og vil se lag som konkurrerer om både en andel av en premiepott på $ 100 000, men også for PUBG Global Championship poeng og plasser i PUBG Global Series .

Turneringen sparkes i gang i mars med en åpen kvalifisering og vil bli fulgt opp av et sluttspill en uke senere, alt før en Grand Finals senere i måneden. Denne siste fasen vil inneholde 16 lag som vil delta i fem kamper per dag i tre dager, alt i håp om å lande en av de to PGS-sporene.

Når handlingen starter, kan du se sendingen (fra sluttspillet og utover) her.

PUBG: Battlegrounds

Relaterte teksterLoading next content