Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout Shelter

Krangelen mellom Fallout og Westworld avgjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige sommer bestemte Bethesda Softworks seg for å saksøke Behaviour Interactive og Warner Bros. Grunnen var enkelt nok at Fallout-utviklerne mente det da nylanserte mobilspillet Westworld nærmest var en kopi av Fallout Shelter. Med tanke på at Behaviour hadde utviklet begge spillene var det ikke vanskelig å tenke seg at de hadde brukt mye av den samme koden i de to spillene, så begge selskapene fryktet nok å bruke lang tid i retten for å avgjøre tvisten. Dette er nok en av grunnene til at de nå har skværet opp.

Bethesda Softworks og Behaviour Interactive har nemlig sendt oss en pressemelding hvor de skriver at de har inngått et forlik, og at saken dermed ikke vil komme for retten. Som vanlig ønsker de ikke å si hvilke summer og avtaler de ble enige om, men begge parter virker altså å være fornøyde med et kompromiss. Dermed trenger du ikke å frykte at Westworld fjernes fra butikkene med det første.

HQ
Fallout Shelter

Relaterte tekster

4
Fallout Shelter kommer til Xbox One

Fallout Shelter kommer til Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er ingen hemmelighet at Microsoft og Bethesda har et ganske godt forhold. På E3-messen i 2015 var det Microsoft som fikk vise litt ekstra gameplay fra Fallout 4,...Loading next content