Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Kultklassikeren Easy Rider får reboot

Skal fange moderne kultur på samme måte som originalen fra slutten av 60-tallet gjorde.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tiden for nyinnspillinger er på ingen måte over, og denne gangen er det kultklassikeren Easy Rider som står for tur, med en planlagt reboot av Kodiak Pictures, Defiant Studios og rettighetsinnehaverne Jean Boulle Group. Den originale filmen fra 1969 med Dennis Hopper og Peter Fonda i hovedrollene har blitt et symbol på hippietiden og populariserte også Steppenwolfs nå udødelige klassiker Born to be Wild.

Planen for denne rebooten er å fange moderne kultur på samme måte som originalen gjorde, og de involverte sammenlikner prosjektet med Creed- og Rocky-filmene. Fadida fra Kodiak Pictures beskrev det hele som følger:

"Målet vårt er å bygge videre på motkulturen og frihetsfortellingen originalen etterlot oss, og gi dagens ungdom en film som tar seriøst fokus på deres egne motkulturer og utfordringer. Hva dagens unge seere opplever i sin hverdag kan virke sprøtt for eldre generasjoner, men det kan meget vel bli samfunnsnormen, slik tilfellet var med kulturskiftet på slutten av 1960-tallet. Vi håper å spille en rolle i det skiftet."

Tror du den kan lykkes?

Kultklassikeren Easy Rider får reboot

Takk, VarietyLoading next content