Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Kun 18% velger kvinnelig Shepard

Bioware presenterer Mass Effect-statistikk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under et intervju med VG247 kunne utvikler Bioware avsløre at de færreste av Mass Effect-spillerne velger å jobbe seg gjennom det kritikerroste romeventyret som en kvinnelig versjon av Commander Shepard. Faktisk ikke flere enn 18 prosent.

- Alt i alt er det 18 prosent som velger å spille Mass Effect med en kvinnelig karakter, forklarer Biowares David Silverman, som later til å være fornøyd med dette antallet:

- Det er ikke nok kvinnelige helter i spillverdenen generelt, så dette er noe folk kan bemerke seg å feire. Jennifer Hale gjør en fantastisk jobb med stemmen til FemShep. Folk identifiserer seg virkelig med henne, avslutter Silverman.

For øvrig velger så lite som 13 prosent av Mass Effect-spillerne å begi seg ut på eventyret uten å gjøre en eneste endring på Shepards utseende.

Mass Effect 2Mass Effect 2
Kvinne eller mann? Hvilken er din favoritt?

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...Loading next content