Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

LA Thieves kunngjør Call of Duty League-laget for 2024

Fire nye spillere har blitt signert til laget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Los Angeles Thieves hadde en heller skuffende avslutning på sesongen 2023 Call of Duty League. I tillegg til å være forsvarende mestere, vinne en Major og bli nummer to i en annen, klarte ikke laget å komme lenger enn til kvartfinalen i den største turneringen. Dette førte til at Thieves sprengte spillerstallen og gjorde seg av med en rekke spillere, mens noen til og med la opp. 2024-sesongen starter sannsynligvis før året er omme, og Thieves har nå bekreftet sin nye lagoppstilling.

Marcus "Afro" Reid, Cameron "Cammy" McKilligan, Daniel "Ghosty" Rothe og Joseph "JoeDeceives" Romero har alle sluttet seg til Thieves i et forsøk på å få laget tilbake på vinnersporet.

Hvordan dette laget kommer til å prestere i praksis, får vi utvilsomt se i løpet av de neste månedene når CDL sannsynligvis kommer tilbake.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content