Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Lær mer om Atomic Heart med vår Alt du trenger å vite-video

Mundfish sin actiontittel lanseres i dag, og for å forberede deg på den farlige verdenen til Facility 3826 har vi laget en hendig video.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I dag er en stor dag hvis du har ventet på Mundfishs Atomic Heart, ettersom actionspillet satt til en alternativ Sovjetunion har kommet til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series-konsollene. Med spillere nå i stand til å dykke inn og utforske den farlige og slående verdenen til Facility 3826, har vi laget en hendig Alt du trenger å vite-video om spillet, der vi berører en rekke områder og funksjoner som gjør Atomic Heart unikt og spesielt.

Det være seg historien, selve verden, robotene og mutantene som bor i landet og vil forårsake alle slags problemer med hovedperson P-3, eller våpnene og evnene, listen fortsetter - så sørg for å få med deg Alt du trenger å vite-videoen for å få en oversikt over hva du har i vente når du starter opp spillet for første gang i dag.

Og for å legge til dette, sørg for å også stikke innom GR Live-siden i dag (21. februar) for å se vår dedikerte livestream, hvor vi skal spille gjennom den første timen av Atomic Heart, alt fra kl. 16:00.

HQ
Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content