Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Lagkameratene nekter å spille med CS:GO-jukser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det franske Counter-Strike: Global Offensive-laget Vexed annonserte denne uken i deres blogg at Hovik "KQLY" Tovmassian har blitt en del av laget. Han har tidligere spilt for LDLC og Titan, men i 2014 ble han utestengt fra Valves turneringer på grunn av juks.

I kjølvannet har både communityet og lagkameratene reagert, og det er ikke positivt. Mens LCDC-spilleren EX6TenZ valgte en sarkastisk tone, har to av de nye lagkameratene sagt at de nekter å spille sammen med KQLY.

Vexed vil ikke få konkurrere i Valves turneringer, og vi mistenker at det kan bli litt tungt å finne sponsorer når man har et slikt rykte. Tiden vil vise om dette var en smart signering eller ikke.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content