Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Larian Studios har en Xbox-versjon av Baldur's Gate III under utvikling

Spillet er ikke bundet til noen plattform av noen form for eksklusivitetsavtaler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Baldur's Gate III dukket opp under State of Play-sendingen i forrige uke, og senere ble avslørt for å komme til PlayStation 5, lurte mange på om Larian Studios hadde signert en form for eksklusivitetsavtale med Sony for å bringe spillet utelukkende til PS5 på konsoll.

Utvikleren har siden avklart denne kunngjøringen ved også å bekrefte at den har en Xbox-versjon av Baldur's Gate III i verkene, og at den ikke har inngått noen eksklusive avtaler med hensyn til spillet.

I en samtale med GamesRadar uttalte Larian:

«Etter gårsdagens kunngjøring av PS5 og utgivelsesdatoen har vi presisert at vi akkurat nå planlegger å lansere Baldur's Gate 3 for PC, Mac, GeForce NOW og PS5. Når det er sagt, har vi ingen eksklusivitet for hvilke plattformer vi kan bringe BG3 til, eller når, og vil kunngjøre støtte for flere plattformer hvis og når vi er klare.

Vi ser mange ulike tolkninger av hva det betyr, så vi ønsket å presisere nærmere. Vi har hatt en Xbox-versjon av Baldur's Gate 3 under utvikling en stund nå. Vi har støtt på noen tekniske problemer i utviklingen av Xbox-porten som har hindret oss i å føle oss 100% sikre på å kunngjøre den til vi er sikre på at vi har funnet de riktige løsningene - spesielt har vi ikke klart å få delt skjermsamarbeid til å fungere til samme standard på både Xbox Series X og S, som er et krav for oss å sende.

Så lang historie kort, hvis du har gledet deg til å spille Baldur's Gate III på Xbox Series konsoller, vil du kunne gjøre det, det kan bare komme senere enn PC- og PS5-utgavene av spillet.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content