Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

Las Vegas Legion-listen har blitt avduket

Etter å ha forlatt Paris for Sin City, har CDL-teamet avslørt sin oppstilling.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for å være kjent som Paris Legion siden laget ble grunnlagt, har organisasjonen forlatt City of Lights bak til fordel for å dra til ørkenen i Amerika for å gjøre Las Vegas til sitt hjem fremover. Organisasjonen er nå kjent som Las Vegas Legion, og vil først debutere som dette når Call of Duty League kommer tilbake i desember. Men i forkant av den datoen har laget avduket sin liste for 2023-sesongen.

Og teamet er som følger; Donovan "Temp" Laroda, James "Clayster" Eubanks, Byron "Prolute" Vera , og Thomas "TJHaLy" Haly, med Dylan "Theory" McGee tappet som vaktlistens hovedtrener.

Alt dette er fortsatt i påvente av ligaens godkjenning, men det endrer sjelden utfallet, så forvent å se disse fire som representerer Las Vegas i CDL om noen måneder.

Call of Duty: Vanguard

Relaterte tekster

4
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aldeles nydelig grafikk, lyd og musikk blander seg sammen med en grei historie, gigantisk multiplayer og artig Zombies for å forhindre at årets spill ikke føles som om kua er melket helt tørr.Loading next content