Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Last ned gratis kostymer til Yakuza: Like a Dragon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yakuza: Like a Dragon ble endelig tilgjengelig på PlayStation 5 også forrige uke, etter å ha vært ute til PC, PlayStation 4, Xbox One og Xbox Series. For å feire dette gir Sega nå bort Legends Costume Set, som er et sett med åtte ulike kostymer som tidligere ble gitt til de som forhåndsbestilte spillet hos ulike forhandlere.

Som navnet antyder baseres klærne på klassiske karakterer i Yakuza-serien, og seks av dem er for protagonisten Ichiban Kasuga, mens de resterende to er til Eri Kamataki og Saeko Mukouda. Du har til den 2. april på deg å utnytte gratistilbudet som gjelder alle plattformer.

Yakuza: Like a Dragon

Takk, Siliconera

Relaterte tekster

0
Yakuza-skaperen forlater Sega

Yakuza-skaperen forlater Sega

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mot slutten av august begynte det å gå rykter om at Toshihiro Nagoshi, skaperen av Yakuza-serien og Judgment-spillene, var i forhandlinger med den kinesiske giganten...Loading next content