Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS-sommersesongen er forsinket

Streiken får Riot Games til å ta affære.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Senest i går rapporterte vi om nyheten om at spillerne i League of Legends Championship Series streiker for å gjøre Riot Games til en mer transparent og åpen turneringsarrangør. Dette ser ut til å ha virket allerede, for Riot Games har nå bestemt seg for å utsette LCS Summer Season med to uker, mens de løser problemene og frustrasjonene som har blitt luftet av enkeltpersoner som er involvert i LCS.

Som nevnt i et blogginnlegg blir vi fortalt at Riot ønsker å bygge en liga som kan utfordre Summoner's Cup at Worlds, samtidig som den er bærekraftig og økonomisk levedyktig for alle som jobber i den, inkludert castere, kringkastingsteam og støttepersonell.

Riot I et forsøk på å gi bedre støtte til North American Challengers League, opplyser NACL også at de vil gi partnerorganisasjonen Rally Cry en kontantinnsprøytning på 300 000 dollar i håp om å starte NACL-sesongen 2023 neste uke.

Riot tok opp noen få forespørsler som LCS Player Association har kommet med, og uttalte for det meste at forespørslene enten ikke er nødvendige eller ikke bærekraftige fra et ligasynspunkt.

Riot har også bekreftet at den to ukers utsettelsen som LCS har fått, ikke vil påvirke Worlds kvalifiseringen, men hvis det blir nødvendig med en ytterligere utsettelse, vil det bety at LCS blir fjernet fra Worlds i år - så følg med.

League of Legends

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content