Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

League of Legends' EMEA Masters og KitKat skal fortsette å jobbe sammen

Paret har også forlenget partnerskapet for 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends EMEA Championship har hatt en rekke langvarige partnere, og en som har vært knyttet til esports-ligaen i flere år er Nestles KitKat. Sjokolademerket har vært en viktig partner for ligaen og EMEA Masters-arrangementet en stund, og 2023 blir ikke annerledes.

Riot Games har kunngjort at de også har utvidet partnerskapet med Nestlé for 2023, noe som betyr at KitKat vil fortsette å fungere som hovedpartner for EMEA Masters Spring og Summer turneringene.

«Vi er glade for å ønske KitKat velkommen tilbake som vår hovedpartner for EMEA Masters 2023», sier Eva Suarez, leder for e-sportpartnerskap EMEA hos Riot Games. «Som en av våre lengstlevende EMEA-partnere har KitKat gjort det mulig for oss å låse opp noen utrolige opplevelser for EMEA-fans. Det fortsetter å være en glede å samarbeide med et team som tydelig er investert i å støtte esports-fandom.

Dette vil bety at Have a Break-segmentene av EMEA Masters'-sendinger vil være tilbake for 2023, og du vil se KitKat-merkevarebygging over hele Summoner's Rift under turneringene, med den første satt til å starte neste uke (4.-29. april).

League of Legends

Relaterte tekster



Loading next content