Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

League of Legends' EMEA Masters og KitKat skal fortsette å jobbe sammen

Paret har også forlenget partnerskapet for 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends EMEA Championship har hatt en rekke langvarige partnere, og en som har vært knyttet til esports-ligaen i flere år er Nestles KitKat. Sjokolademerket har vært en viktig partner for ligaen og EMEA Masters-arrangementet en stund, og 2023 blir ikke annerledes.

Riot Games har kunngjort at de også har utvidet partnerskapet med Nestlé for 2023, noe som betyr at KitKat vil fortsette å fungere som hovedpartner for EMEA Masters Spring og Summer turneringene.

«Vi er glade for å ønske KitKat velkommen tilbake som vår hovedpartner for EMEA Masters 2023», sier Eva Suarez, leder for e-sportpartnerskap EMEA hos Riot Games. «Som en av våre lengstlevende EMEA-partnere har KitKat gjort det mulig for oss å låse opp noen utrolige opplevelser for EMEA-fans. Det fortsetter å være en glede å samarbeide med et team som tydelig er investert i å støtte esports-fandom.

Dette vil bety at Have a Break-segmentene av EMEA Masters'-sendinger vil være tilbake for 2023, og du vil se KitKat-merkevarebygging over hele Summoner's Rift under turneringene, med den første satt til å starte neste uke (4.-29. april).

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content