Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego City Undercover

Lego City Undercover blir langt

Wii U-fansen venter i spenning på det de håper blir vendepunktet til den nye Nintendo-konsollen. Nå melder utviklerne at legoeventyret blir mellom 40 og 50 timer langt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi håper actioneventyret Lego City Undercover blir storspillet Wii U-fansen håper på, da Nintendos nye konsoll fremdeles lider av en akutt mangel på gode nye spill. Det håper naturligvis utviklerne hos TT Fusion på også, og det skal hvertfall ikke stå på lengden til spillet.

I likhet med spillene i Grand Theft Auto-serien har de nemlig satset på et omfattende og påkostet spill, som vil ta deg mange timer å gjennomføre. Faktisk hevder utviklerne at en gjennomsnittlig spiller vil bruke mellom 40 og 50 timer fra start til slutt, og skal man få med seg alle sideoppdrag og godbiter må man regne med å bruke enda lengre tid.

Gode nyheter for de som liker å fordype seg i spillene sine. La oss håpe eventyret lever opp til forventningene.

Kilde: My Nintendo News.

Lego City Undercover
Denne veien minner mistenkelig om en gate i San Francisco, eller hva?

Relaterte tekster

0
Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Etter fire år som et Wii U-eksklusivt eventyr har Lego City Undercover nå kommet til flere plattformer. Vi har testet Nintendo Switch-versjonen...

Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

TT Fusions Lego-spill har sagt farvel til lisensierte eventyr, og ønsker i stedet velkommen en verden full av popkulturelle referanser og parodier. Dette er Lego City Undercover.

0
GR Live spiller Lego City Undercover

GR Live spiller Lego City Undercover

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lego City Undercover har nettopp blitt sluppet til Nintendo Switch, PC, PS4 og Xbox One etter å ha vært ute til Wii U siden 2013. Vi liker spillet ganske så godt, og...Loading next content