Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego City Undercover

Lego City Undercover har blitt fjernet fra eShop på Wii U og 3DS

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig ble det oppdaget at hundrevis av DSiWare-spill var blitt fjernet fra eShop på 3DS, samt at Netflix slutter å fungere på både Wii U og 3DS om noen måneder. Nå viser det seg også at ikke bare ett, men to Lego City Undercover-spill har blitt fjernet fra Nintendos digitale butikk.

Både Lego City Undercover til Wii U og Lego City Undercover: The Chase Begins til 3DS har nemlig av en eller annen grunn blitt fjernet fra eShop, hvilket betyr at de ikke lenger er tilgjengelige. Switch-utgaven vil fortsatt være tilgjengelig, som det fremgår i uttalelsen fra Nintendo hvor det fremgår at spillene ble fjernet fra butikken i desember.

"As of December 22, 2020, the LEGO City: Undercover game for the Wii U system and the LEGO City Undercover: The Chase Begins game for the Nintendo 3DS family of systems will no longer be available for purchase on Nintendo eShop. LEGO City: Undercover for the Nintendo Switch system will continue to be available."

Dersom du har kjøpt spillet digitalt før skal det ikke være noe problem å laste det ned igjen, men om du ønsker å kjøpe deg et eksemplar på en av disse plattformene i fremtiden må du skaffe det fysisk.

Lego City Undercover

Takk, Nintendo Life

Relaterte tekster

0
Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Etter fire år som et Wii U-eksklusivt eventyr har Lego City Undercover nå kommet til flere plattformer. Vi har testet Nintendo Switch-versjonen...

Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

TT Fusions Lego-spill har sagt farvel til lisensierte eventyr, og ønsker i stedet velkommen en verden full av popkulturelle referanser og parodier. Dette er Lego City Undercover.

0
GR Live spiller Lego City Undercover

GR Live spiller Lego City Undercover

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lego City Undercover har nettopp blitt sluppet til Nintendo Switch, PC, PS4 og Xbox One etter å ha vært ute til Wii U siden 2013. Vi liker spillet ganske så godt, og...Loading next content