Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego City Undercover

Lego City Undercover kommer til PC, PS4, Switch og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått over tre og et halvt år siden Lego City Undercover kom til Wii U så du kan tro vi ble overrasket da dagens nyhet tikket inn.

TT Fusion har nemlig annonsert at spillet vil komme til PC, Playstation 4, Nintendo Switch og Xbox One i løpet av våren. De ønsker ikke å si mer enn det på nåværende tidspunkt, kun at det er en relansering. Dermed vet vi ikke om det vil se penere ut, ha mer innhold, eller annet. Vi vet dog at det kommer så har du alltid vært nysgjerrig på spillet er det bare å glede seg.

Lego City Undercover

Relaterte tekster

0
Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Etter fire år som et Wii U-eksklusivt eventyr har Lego City Undercover nå kommet til flere plattformer. Vi har testet Nintendo Switch-versjonen...

Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

TT Fusions Lego-spill har sagt farvel til lisensierte eventyr, og ønsker i stedet velkommen en verden full av popkulturelle referanser og parodier. Dette er Lego City Undercover.

0
GR Live spiller Lego City Undercover

GR Live spiller Lego City Undercover

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lego City Undercover har nettopp blitt sluppet til Nintendo Switch, PC, PS4 og Xbox One etter å ha vært ute til Wii U siden 2013. Vi liker spillet ganske så godt, og...Loading next content