Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Lego kunngjør Galtvort-slottet fra Hogwarts Legacy

Den inneholder stort sett alt en Potterhead kan ønske seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis Hogwarts Legacy ikke var nok Harry Potter-glede for deg, har Lego nettopp annonsert noe du garantert vil like. Det er et nytt sett som heter Lego Harry Potter Hogwarts Castle and Grounds, som avslører hva det er; et Hogwarts i miniatyr med omgivelser.

Det inneholder detaljer som Mysteriekammeret, Drivhuset, Whomping Willow, ulike klasserom, Sjakkbrettkammeret og Durmstrangskipet, alt sammen midt i Black Lake. Settet består av 2660 brikker og anbefales fra 18 år. Du kan forhåndsbestille det nå med planlagt levering 1. september for 169,99 dollar.

Det er verdt å nevne at hvis du virkelig vil hengi deg til Harry Potter, ble det lansert et enda større Galtvort-sett i 2018, som også fortsatt er tilgjengelig.

Se noen bilder av denne skjønnheten nedenfor.

Hogwarts Legacy
Hogwarts LegacyHogwarts Legacy
Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content