Norsk
Gamereactor
nyheter
Guardians of the Galaxy Vol. 3

Lego lanserer tre nye sett for å markere Guardians of the Galaxy Vol. 3s kommende utgivelse

Det blir et nytt skip og noen mindre sett også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er det Ant-Mans tid i rampelyset siden karakterens siste solofilm, Ant-Man and The Wasp: Quantumania har premiere, men mai vil handle om Guardians of the Galaxy , ettersom den tredje filmen i denne serien har premiere 5. mai.

I forkant av denne debuten har Lego nå annonsert en samling av nye Marvel-sett skreddersydd for Guardians og deres kommende film. Settene vil variere i størrelse og pris, med den største som lagets nye skip.

Betraktet som "The New Guardian's Ship" vil dette settet ankomme 1. april og inneholde minifigurer av Star-Lord, Adam Warlock, Nebula og Drax, og vil selges for £ 89.99 / € 99.99.

Det andre settet vil være Baby Rocket's Ship og vil inkludere minifigurer av ikke bare Baby Rocket, men også fullvoksne Rocket Raccoon, og kommer også 1. april for £ 29.99 / € 34.99.

Sist av alt er det minste settet av gjengen, Guardians of the Galaxy Headquarters, som hovedsakelig ser ut til å bare være minifigurer av Star-Lord og Groot med et superlite bakteppe med noen verktøy. Det kommer også 1. april og vil selges for £ 8.99 / € 9.99.

Vil du få noen av settene?

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Relaterte tekster



Loading next content