Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars: The Skywalker Saga har slått rekorder på det britiske markedet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var ganske tydelig fra starten av at markedet ville ta veldig godt imot Lego Star Wars: The Skywalker Saga, ettersom noen SteamDB-tall blant annet viste rekordhøye spillertall i dagene etter lanseringen. Nå har det også kommet litt mer konkrete salgstall på bordet.

Som Gamesindustry.biz skriver, klarte spillet å bli den beste Lego-spillanseringen noensinne i Storbritannia, men det er også det nest raskest selgende spillet i landet i år, kun overgått av Pokémon Legends Arceus. Det vil si at spillet også har slått Elden Ring.

Salgstallene er fordelt 31% på PS5, 26% på Switch og 23% på Xbox - og til slutt 20% på PS4. Faktisk har spillet skapt interesse i eldre Lego-spill også, og for eksempel er Lego Harry Potter Collection, Lego Marvel Super Heroes og Lego Jurassic World alle tilbake i topp 40.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Relaterte teksterLoading next content