Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Lekket Forge-innhold fra Halo Infinite viser nye våpentyper

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hele ideen med Forge er at spillerne selv får verktøyene til å sette sammen egne baner, og helt nye måter å konkurrere på. Det er meningen at Forge skal komme via en beta om ikke altfor lenge, og nå vet vi hvordan noe av det ser ut.

Det har blitt lekket en rekke gameplay-klipp via YouTube-brukeren Bradguy123, som er blitt plukket opp på Twitter. Her vises det hvordan særlig våpnenes funksjoner kan manipuleres, så man for eksempel kan lage en Half-Life-aktig våpenmekanisme, og masse, masse mer.

Se klippene her:


Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content