Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
ARTIKKEL - SPONSET INNHOLD

Les vårt intervju med Marvel-tegneren og spilldesigneren Salva Espín om Second Skin-kampanjen - Vinn en Lenovo Legion-laptop

For å vinne trenger du bare å svare på følgende spørsmål: Har du et alter ego i spillet? Hvis ja, hvordan vil du beskrive dem i forhold til din virkelige persona?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

En fersk undersøkelse har avdekket at over halvparten av spillerne identifiserer seg mer med sitt alter ego på nettet enn med sin virkelige identitet. Inspirert av denne doble personligheten har Lenovo slått seg sammen med den profesjonelle tegneserieskaperen og spilldesigneren Salva Espín for å lage en samling klistremerker i begrenset opplag som kombinerer online- og offlineverdenen i et prosjekt kalt Second Skin.

Lenovo Legion-laptoper er en episk plattform som bygger bro mellom de to verdenene gamere ofte befinner seg i. Nå har du sjansen til å vinne en Lenovo Legion 5 Pro-laptop med AMD Ryzen™-prosessor og AMD Radeon™-grafikk ved å delta i konkurransen vår.

Vi fikk også muligheten til å sette oss ned med tegneserieskaper og spilldesigner Salva Espín for å diskutere arbeidet hans med Lenovo Legion Second Skin-klistremerkene. Spillpersonas er nå viktigere enn noen gang før, og etter hvert som vi beveger oss nærmere våre spillalteregoer, har Lenovo forsøkt å uttrykke denne endringen i hverdagen vår og hentet inn Salva Espín for å gi disse ideene liv. Fra en trollmann på kaffetur til en demon som brenner seg gjennom e-postene sine, lar Second Skin-klistremerkene deg dekorere datamaskinen din med den stilen som passer best til spillpersonaen din.

Etter å ha jobbet med Marvel-figurer som She-Hulk, Wolverine og Deadpool, vet Salva Espín absolutt en ting eller to om alter egoer.

Hvorfor tror du denne forbindelsen mellom spillere og deres online alter egoer har oppstått?

"Et av de viktigste punktene som skiller spill som underholdningsprodukt, er at de kan komme unna med et minimum av historie", sier Salva. "Det kan være en veldig sterk oppslukende opplevelse, mye mer enn i andre kunstneriske medier som film. På kino, der du som publikum bare er en tilskuer, kan du ende opp med å identifisere deg med hovedpersonen eller noen du sympatiserer med, men i videospill er du karakteren. Selv i videospill, som innebærer en veldig lukket og kontrollert opplevelse, hvis du ikke får karakteren til å gå videre, går ikke karakteren videre. Så det er veldig lett å identifisere seg med en karakter som du kan tilpasse."

Les vårt intervju med Marvel-tegneren og spilldesigneren Salva Espín om Second Skin-kampanjen - Vinn en Lenovo Legion-laptop

Kan du fortelle oss mer om din erfaring med å jobbe på dette prosjektet med Lenovo?

"Det har vært en helt og holdent kreativ opplevelse som både Lenovo-teamet og jeg har skapt ut fra vår lidenskap for spill og teknologi. Siden samlingen av klistremerker består av omtrent fem stykker, måtte vi kondensere i disse illustrasjonene alt som for en spiller er dualiteten mellom deres virkelige verden, gjennom arbeid, og deres avatar i spillverdenen. For dette formålet måtte jeg bruke all min erfaring med å lage superhelter. Det er alltid en veldig morsom og interessant tilnærming; det starter med et godt repertoar med dusinvis av skisser; du må gjøre valg og avgrense dem for å komme frem til de endelige komposisjonene."

Les vårt intervju med Marvel-tegneren og spilldesigneren Salva Espín om Second Skin-kampanjen - Vinn en Lenovo Legion-laptop

Du har jobbet med karakterer med alter egoer før, hvordan har du klart å overføre det til Second Skin-klistremerkene?

"Ja, superheltene er enten direkte et alter ego af deres "menneskelige form", eller de er et alter ego eller en metafor for visse egenskaber ved mennesker, som regel menneskets verdier eller positive holdninger. Når det gjelder Second Skin, var det en vanskeligere oppgave fordi det var nødvendig å representere alle spillelskere på planeten og det uendelige antallet livssituasjoner de kan befinne seg i."

Les vårt intervju med Marvel-tegneren og spilldesigneren Salva Espín om Second Skin-kampanjen - Vinn en Lenovo Legion-laptop

Tror du at du har et alter ego i spill? Hvis ja, føles det mer identifiserbart enn identiteten din i virkeligheten?

"Sannheten er at i Deadpool-spillet fra 2013 kunne jeg identifisere meg mye med karakteren. Jeg liker spesielt godt når et spill lar deg lage din egen karakter, som Fallout. På den måten blir det en mye mer personlig og oppslukende opplevelse å spille spillet og oppdage dets verden. For eksempel, selv om du i Final Fantasy VII bare kunne endre Clouds navn til ditt eget i begynnelsen, var det nok for meg til å identifisere meg med karakteren."

Les vårt intervju med Marvel-tegneren og spilldesigneren Salva Espín om Second Skin-kampanjen - Vinn en Lenovo Legion-laptop

Hvis du måtte velge en favoritt blant Second Skin-klistremerkene, eller en som representerer deg best, hvilket ville det være?

"På grunn av min nåværende familiesituasjon er jeg veldig mye en "Parent Lurker", men jeg er også en "Email Slayer"."

Siden du bruker datamaskinen både til spill og i arbeidet ditt som tegneseriekunstner og spilldesigner, hva er de viktigste funksjonene i en bærbar datamaskin for deg?

"Hver eneste lille detalj teller, spesielt hvis du, som meg, bruker maskinen i mange timer. Logisk sett er datamaskinens "muskler", dvs. grafikken og prosessoren, det som først lar deg jobbe med letthet, men så innser du at den er ubrukelig hvis den ikke har en god batterilevetid, eller hvis tastaturene ikke har en optimal størrelse og layout, og så er det å ha nok USB-porter og slike ting. Det jeg virkelig liker med Lenovo Legion-produktene er materialene de er bygget av. De er veldig robuste og motstandsdyktige mot daglig slitasje, men lette. Første gang jeg begynte å jobbe med min Lenovo Legion Slim 7 med AMD-prosessor tenkte jeg "wow, dette er seriøse krefter!"

HQ

For å vinne er det bare å sende inn et svar på følgende spørsmål: Har du et alter ego i spill? Hvis ja, hvordan vil du beskrive dem i forhold til din virkelige persona?

Lenovo Legion-laptop fungerer som en episk plattform som bygger bro mellom verdenene gamere ofte befinner seg i. Lenovo Legion 5 Pro er utstyrt med en 8-kjerners AMD Ryzen™ 9 6900HX-prosessor med AMD Radeon™-grafikk, og gir større frihet til å bevege seg rundt samtidig som den har kraft og ytelse til å levere, slik at brukerne kan fortsette å være uimotståelig stilige på utsiden og uimotståelig ville på innsiden. Denne nye generasjonen bærbare datamaskiner er kjøligere, tynnere, mer stillegående og lettere enn før, med et system som kan brukes til alt fra arbeid/studier til lek uten å være lenket til et skrivebord.

Med betydelige arkitektoniske og prosessteknologiske fordeler gir AMDs systemytelse uovertrufne muligheter for både overbevisende kraft og hastighet.
Med Legion 5 Pro med den nye integrerte AMD Radeon 680M-grafikken kan du spille praktisk talt alle spill der ute, inkludert krevende AAA-spill, i full HD 1080p."
.

Konkurransen slutter 28. april, og vinneren annonseres 3. mai 2023. Premien er verdt 25 990 kroner, og kan ikke byttes mot noe av tilsvarende verdi, inkludert kontanter eller kryptovaluta.Loading next content