Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 3

Lesere spilte Call of Duty 3

Se de norske Richard og Mats spille!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Førstepremien i Gamereactors Call of Duty 2-konkurranse var en reise til Stockholm og en eksklusiv forhåndstitt på Activisions oppfølger Call of Duty 3. Av alle de konkurrerende hadde til slutt åtte lykkelige vinnere blitt kåret, to fra Norge, to fra Danmark og fire fra Sverige. Selve eventet gikk av stabelen på fredag, på Pub Drottninggatan i Stockholm, under ledelse av Jeremy Luyties, game designer hos utvikleren Treyarch. Gamereactors utsendte Bengt og David var også på plass for å hilse velkommen til de åtte forventningsfulle og passe på at alt gikk fint for seg (i kampens hete under spillingen).

Jeremy startet det hele med å fortelle litt om nyhetene i seriens tredje del og siden gikk turen mot Xbox 360-maskinene. De steindøde Xbox 360-maskinene. Nå ja, etter litt plukking med strømkablene begynte de grønne sirklene å lyse igjen og testingen kunne ta til.

- Det er dette jeg liker mest med eventet, fortalte Jeremy. Fansen er de viktigste for oss og det er de vi forsøker å gjøre tilfredse. Når man treffer de på denne måten kan man umiddelbart se hva de liker eller ikke. De er helt subjektive og ærlige i sine meninger.

Selvsagt kan han være fornøyd for det virket som om alle de åtte vinnerne var meget tilfredse med hva de hadde sett og prøvd. Det ble faktisk hele fem timer med intensiv testing med bare korte avbrudd for instrukjoner og spising/drikking. Så var det plutselig tid å pakke sammen snippkofferten og dra hjemover. Forhåpentligvis med en fin og innholdsrik opplevelse i minnet.

Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3

Relaterte tekster

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas har gått i skyttergravene nok en gang og nå er han væpnet til skinnet med alskens våpen fra andre verdenskrig.

2
Spill Call of Duty 3 på Xbox One

Spill Call of Duty 3 på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For kort tid siden kunne nostalgiske Xbox One-eiere glede seg over at Call of Duty 2 ble tilgjengelig på konsollen takket være bakoverkompatibiliteten. De som har rast...Loading next content