Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Lexus avduker LBX i sin helhet

Den selvladende hybrid-elbilen regnes som den "minste Lexus hittil".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden rapporterte vi om nyheten om at Lexus snart ville avduke en helt ny bil. Nå er tiden inne, for Lexus har nå løftet på sløret for LBX, en selvladende hybrid-elbil som regnes som "den minste Lexus hittil".

Lexus lover at denne SUV-en blir en innstegsbil som kan tilpasses med en rekke "forskjellige, raffinerte, dynamiske eller sportslige temaer". Når det gjelder størrelsen på bilen, er den 4 190 mm lang, 1 825 mm bred og 1 545 mm høy, med en akselavstand på 2 580 mm.

Når det gjelder drivlinjen, får vi vite at LBX vil ha en 1,5-liters tresylindret motor sammen med en elektrisk motor med en potensiell effekt på 134 hk/100 kW og et maksimalt dreiemoment på 185 Nm.

Inne i LBX vil det være et 12,3-tommers heldigitalt instrumentdisplay som kan tilpasses avhengig av kjøremodus. Midtkonsollen har også en stor multimedia-berøringsskjerm som kan vippes bakover og rommer to koppholdere, flere oppbevaringspunkter og USB-porter.

Dette er en annonse:

Vi vet ennå ikke noe om de eksakte prisene for LBX, men vi har fått vite at den vil bli satt i full produksjon senere i år, før de første bestillingene sendes ut i mars 2024.

Lexus avduker LBX i sin helhet
Lexus


Loading next content