Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

LG C3 42"

LG leverer igjen - og igjen, og igjen...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi gjennomgår de nyeste TV-ene i LGs C-serie hvert år, og om du leser hvert år begynner du å nok å innse at det ikke er noe kvantesprang på så kort tid. Det er kanskje like greit, siden de fleste forbruksmønstre sjelden innebærer en årlig oppgradering av en gigantiske 77-tommers flatskjermen. Men det er likevel en fornøyelse hver gang, for LG har, spesielt de siste fem-seks årene, foredlet det som allerede var en nærmest perfekt brukeropplevelse, og nå sitter vi igjen med en uslepen diamant som leverer fantastiske resultater på tvers av spill, strømming - ja, alt.

HQ

Ta for eksempel den nyeste C3. Vi fikk tilsendt den mindre 42-tommers modellen denne gangen, muligens på grunn av vår ekstremt positive anmeldelse av den lille C2, som vi først og fremst testet som en slags glorifisert PC-skjerm. Det har vi også gjort denne gangen, men vi har også utsatt den for alt fra Diablo IV via en Xbox Series til The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom på Switch, brukt den som et sentralt verktøy i det daglige kontorarbeidet og sett filmer og serier på den.

Og dette er nok en gang noe som ser ut som en perfekt opplevelse. Ja, designet er stort sett urørt, men det betyr bare at du bare får en relativt lett konstruksjon med et solid utvalg av porter. Du har fire HDMI 2.1-porter, inkludert eARC, ethernet, tre USB-porter - det er nok her. Profilen er bare 45 millimeter tykk og de enkle L-formede bena fungerer som vanlig godt, Det er stort sett den samme fjernkontrollen også, som er fiffig uten å være prangende og gir deg den nødvendige tilgangen til smartassistenter og strømmetjenester.

LG C3

Det er også samme panelteknologi, et OLED Evo-panel i 4K/120Hz med VRR og ALLM. Dolby Vision Gaming støttes via Alpha 9 Gen 6-prosessoren, samt AMD FreeSync Premium og G-Sync. LG har forbedret sin Tone Mapping, som deler opp bildet i 20 000 soner for et mye bedre og lyskalibrert HDR-resultat, og det uten en forsinkelse på mer enn 10 ms. Kombinert med et solid utvalg av moduser, inkludert en utmerket Game Mode og favoritten Filmmaker, samt HDR10 Pro og HLG, er det vanskelig å finne noe å klage på, bortsett fra at OLED-teknologien fortsatt ikke gjør det like bra i sterkt dagslys.

Dette er en annonse:

Men dybden, fargekalibreringen og holdningen er der fortsatt, og selv denne lille C3-en leverer resultater som ingen andre - det er nå ganske åpenbart at når HDR er i full blomst gir svartnivåene fantastisk kontrast, og Dolby Vision Cinema (og Game) skinner virkelig. LG har bare foredlet bildet sitt i årenes løp, og det blir bare klarere for hver generasjon, selv om det ikke er noen sentral ny gimmick.

Nei, de innebygde 2.2 40W-høyttalerne er ikke spesielt imponerende, og det er stort sett tilfellet på alle TV-er, og vi er kommet til et punkt der LG kunne gitt oss en ekstra HDMI 2.1-port. Men bortsett fra det er C3 en fantastisk TV som enkelt kan fungere som skjerm i 42-tommers format, og som også kan spille en sentral og viktig rolle i hjemmet i 55", 65" eller enda større format.

Denne anmeldelsen er kort fordi du har lest mye av dette før, og du kan også ta dette som en anbefaling av den nå utgående C2. Uansett lager LG bare gode TV-er, så mye kan vi trygt si.

LG C3
Dette er en annonse:
10 Gamereactor Norge
10 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content